REPAIR SÉRUM | CAVIAR OF SWITZERLAND
Detailní popis produktu
Repair Sérum (30 ml) je luxusně jemné a vysoce koncentrované kaviárové sérum,které
je navrženo tak, aby šlo přímo do srdce problémů se stárnutím kůže. Vytváří nejen
produkci kolagenu a bojuje proti vnějšímu a vnitřnímu stárnutí, ale má také silné léčivé
schopnosti. Vaše pleť bude vypadat mladší a zářivější.
Působení:
Toto vysoce výživné sérum zanechává pokožku intenzivně hydratovanou, remineralizovanou
a regenerovanou, čímž se aktivuje produkce nového kolagenu. Zachovává se objem, pružnost
a tón pleti. Chrání pokožku před škodlivými účinky vnějšího stárnutí.
Použití:
Naneste tento produkt na pokožku obličeje a krku jemným vzestupným pohybem,
přičemž dbejte na to, abyste se vyhnuli oblasti kolem očí. Používejte každé ráno a večer
společně s 24h regenerační krémem, abyste maximalizovali výsledky.
Složení:
Kaviárový extrakt:
má hydratační, remineralizační, regenerační a ochranné vlastnosti. Kaviár je vyroben z neoplozených
vajíček jesetera a jako všechna vejce, je bohatý na výživné prvky, včetně bílkovin, minerálů, vitamínů
a lipidů, mezi nimiž je velké množství polynenasycených mastných kyselin.

Kyselina hyaluronová:
má silné hydratační a filmotvorné vlastnosti. Film s kyselinou hyaluronovou pomáhá zachovat
nejdůležitější vlastnosti mladistvé zdravé pokožky, jako je pružnost a tón.
Superoxid Dismutase (SOD):
je enzym, který opravuje buňky a snižuje poškození způsobené superoxidem, nejčastějším
volným radikálem v těle. SOD se nachází v kůži a je klíčem k produkci zdravých buněk
vytvářejících kůži. Studie prokázaly, že SOD působí jako antioxidant a je protizánětlivý,
neutralizuje volné radikály, které mohou vést k vráskám a prekancerózním změnám buněk.

Resveratrol:
je extrahován z Polygonum cuspidatum. Má antioxidační aktivitu a poskytuje buněčnou
ochranu před útoky volnými radikály, chránící před znečišťujícími látkami prostředí.
Testy dále ukázaly, že má protizánětlivé vlastnosti a vlastnosti zesvětlení kůže.

VÝHODY:
|
VHODNÉ PRO:
|
NEJLEPŠÍ PRO:
|
UŽITEČNÉ FAKTORY:
|